Nu har du chancen for at smage perfekt opbevarede modne californiske vine fra den gyldne periode mellem 1995 og 2004, samt blive klogere på vinene og området med en gennemgang af Wine Director, Jess Kildetoft, MS.
Det foregår til en hyggelig vin-middag på MASH Bredgade torsdag den 28. november kl. 18.30.
Vi har kigget dybt i vores store vinkælder og har fundet de bedste og mest interessante flasker frem. Du skal selvfølgelig ikke drikke på tom mave, så vi har skræddersyet en 3-retters middag, der får det bedste frem i vinene.
Menuen står på:
Velkomst og snacks
Tatar med syltede svampe og trøffel
1997 Laurel Glen, Cabernet Sauvignon, Sonoma County
Amerikansk New York strip og dansk dry-aged ribeye
Hertil klassiske sides og sauce bearnais – sharing style!
1995 Dalla Valle, Estate, Cabernet Sauvignon, Napa Valley
1998 Caymus “Special Edition", Cabernet Sauvignon, Napa Valley
Comté 24 måneder med syltede nødder
2004 Hanzell Chardonnay, Sonoma County
Kaffe og petit fours
Pris person: 1995,-
Der er et begrænset altal pladser, så book bord og forudbetal her på hjemmesiden nu:
Book bord til vin-middag!
Holdet på MASH Bredgade og Master Sommelier Jess Kildetoft glæder sig til at sende dine smagsløg en tur til Californien midt i novemberkulden.